Tietosuoja


Viimeksi päivitetty Helmikuu 17, 2022



Kiitos, että päätit olla osa yhteisöämme osoitteessa LinuxCapable ( 'Yhtiö, ""we, ""us, "Tai"meidän"). Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi ja oikeuttasi yksityisyyteen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevista käytännöistämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa yhteyttä @linuxcapable.com.

Tämä tietosuojailmoitus kuvaa, kuinka saatamme käyttää tietojasi, jos:
  • Ole yhteydessä meihin muilla asiaan liittyvillä tavoilla – mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat
Jos viittaamme tässä tietosuojailmoituksessa:
  • "Verkkosivu”, tarkoitamme mitä tahansa verkkosivustoamme, joka viittaa tähän käytäntöön tai linkittää siihen
  • "Palvelut”, tarkoitamme omaamme Verkkosivusto, ja muut asiaan liittyvät palvelut, mukaan lukien myynti, markkinointi tai tapahtumat
Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on selittää sinulle mahdollisimman selkeästi, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitä oikeuksia sinulla on niihin liittyen. Jos tässä tietosuojailmoituksessa on ehtoja, joita et hyväksy, lopeta palveluidemme käyttö välittömästi.

Lue tämä tietosuojailmoitus huolellisesti, sillä se auttaa sinua ymmärtämään, mitä teemme keräämiemme tietojen kanssa.

SISÄLLYSLUETTELO


1. Mitä tietoja keräämme?

Henkilökohtaiset tiedot, jotka paljastat meille

Lyhyesti:  Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat meille.

Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kun sinä ilmaista kiinnostuksensa saada tietoja meistä tai tuotteistamme ja palveluistamme, kun osallistut toimintaan Verkkosivu (kuten lähettämällä viestejä online-foorumeillemme tai osallistumalla kilpailuihin, kilpailuihin tai lahjoihin) tai muuten, kun otat meihin yhteyttä.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot riippuvat kanssakäymisesi kontekstista ja Verkkosivu, tekemäsi valinnat sekä käyttämäsi tuotteet ja ominaisuudet. Keräämämme henkilötiedot voivat sisältää seuraavaa:

Sosiaalisen median kirjautumistiedot. Saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden rekisteröityä meille käyttämällä olemassa olevia sosiaalisen median tilitietojasi, kuten Facebook-, Twitter- tai muu sosiaalisen median tili. Jos päätät rekisteröityä tällä tavalla, keräämme tiedot, jotka on kuvattu kohdassa "MITEN KÄSITTÄMME SOSIAALISIA LOGINISIA?”Alla.

Kaikkien meille antamiesi henkilökohtaisten tietojen on oltava totta, täydellisiä ja tarkkoja, ja sinun on ilmoitettava meille kaikista muutoksista tällaisissa henkilöllisissä tiedoissa.

Tiedot kerätään automaattisesti

Lyhyesti:  Jotkut tiedot - kuten Internet Protocol (IP) -osoitteesi ja / tai selaimesi ja laitteen ominaisuudet - kerätään automaattisesti, kun vierailet sivustollamme Verkkosivu.

Keräämme tiettyjä tietoja automaattisesti, kun vierailet, käytät tai navigoit sivustossa Verkkosivu. Nämä tiedot eivät paljasta erityistä henkilöllisyyttäsi (kuten nimesi tai yhteystietosi), mutta voivat sisältää laite- ja käyttötietoja, kuten IP-osoitteesi, selaimesi ja laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän, kieliasetukset, viittaavat URL-osoitteet, laitteen nimen, maan, sijainnin , tietoa siitä, miten ja milloin käytät palveluitamme Verkkosivu ja muuta teknistä tietoa. Näitä tietoja tarvitaan ensisijaisesti palvelumme turvallisuuden ja toiminnan ylläpitämiseksi Verkkosivuja sisäisiin analyysi- ja raportointitarkoituksiin.

Kuten monet yritykset, keräämme tietoja myös evästeiden ja vastaavien tekniikoiden kautta.

Keräämämme tiedot sisältävät:
  • Loki- ja käyttötiedot. Loki- ja käyttötiedot ovat palvelukohtaisia, vianmääritys-, käyttö- ja suorituskykytietoja, joita palvelimemme keräävät automaattisesti, kun käytät tai käytät palvelua Verkkosivu ja jotka tallennamme lokitiedostoihin. Riippuen siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kanssamme, nämä lokitiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, laitetiedot, selaimen tyypin ja asetukset sekä tiedot toiminnastasi. Verkkosivu (kuten käyttöösi liittyvät päivämäärä- ja aikaleimat, tarkastellut sivut ja tiedostot, haut ja muut tekemäsi toiminnot, kuten käytettävät ominaisuudet), laitetapahtumatiedot (kuten järjestelmän toiminta, virheraportit (joita kutsutaan joskus kaatumissyistä) ) ja laitteistoasetukset).
  • Laitteen tiedot. Keräämme laitetietoja, kuten tietoja tietokoneestasi, puhelimestasi, tabletistasi tai muusta laitteesta, jota käytät Verkkosivu. Käytetystä laitteesta riippuen nämä laitetiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi (tai välityspalvelimen), laitteen ja sovelluksen tunnistenumerot, sijainnin, selaimen tyypin, laitteistomallin Internet-palveluntarjoajan ja / tai matkapuhelinoperaattorin, käyttöjärjestelmän ja järjestelmän kokoonpanon tiedot.
  • Sijaintitiedot. Keräämme sijaintitietoja, kuten tietoja laitteen sijainnista, jotka voivat olla tarkkoja tai epätarkkoja. Kuinka paljon tietoja keräämme, riippuu laitteen tyypistä ja asetuksista, jota käytät Verkkosivu. Voimme esimerkiksi käyttää GPS: ää ja muita tekniikoita keräämään sijaintitietoja, jotka kertovat meille nykyisen sijaintisi (IP-osoitteesi perusteella). Voit kieltäytyä antamasta meille mahdollisuuden kerätä näitä tietoja joko kieltäytymällä pääsemästä tietoihin tai poistamalla sijaintiasetuksesi käytöstä laitteellasi. Huomaa kuitenkin, että jos päätät kieltäytyä, et ehkä voi käyttää tiettyjä Palvelujen ominaisuuksia.

2. MITEN KÄYTÄmme tietosi?

Lyhyesti:  Käsittelemme tietojasi tarkoituksiin, jotka perustuvat laillisiin liiketaloudellisiin etuihin, kanssamme tehdyn sopimuksen täyttämiseen, lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen ja / tai suostumukseenne.

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka on kerätty meidän kautta Verkkosivu useisiin alla kuvattuihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin vedoten laillisiin liike-etuihimme, jotta voimme tehdä sopimuksen kanssasi tai tehdä sen sinun suostumuksellasi ja / tai lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Kunkin alla luetellun tarkoituksen vieressä ilmoitamme tietyt käsittelyperusteet, joihin luotamme.

Käytämme keräämiämme tai saamiamme tietoja:
  • Tilien luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi. Jos päätät linkittää tilisi meihin kolmannen osapuolen tiliin (kuten Google- tai Facebook-tiliisi), käytämme tietoja, jotka annoit meille kerätä kyseisiltä kolmansilta osapuolilta, tilin luomisen ja kirjautumisprosessin helpottamiseksi. sopimuksen. Katso alla oleva kohta "MITEN KÄSITTÄMME SOSIAALISIA LOGINISIA?”Lisätietoja varten.
  • Lähetä suosittelut. Lähetämme suosittelut meidän Verkkosivu jotka voivat sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja. Ennen suosittelun lähettämistä saamme suostumuksesi käyttää nimesi ja suosittelusi sisältöä. Jos haluat päivittää tai poistaa suosittelusi, ota meihin yhteyttä osoitteessa yhteyttä @linuxcapable.com ja muista lisätä nimesi, suosittelupaikkasi ja yhteystietosi.
  • Pyydä palautetta. Voimme käyttää tietojasi pyytääkseen palautetta ja ottamaan yhteyttä sinuun, kun käytit tuotteitamme Verkkosivu.
  • Ota käyttöön käyttäjän välinen viestintä. Saatamme käyttää tietojasi mahdollistaaksemme käyttäjien välisen viestinnän jokaisen käyttäjän suostumuksella.
  • Käyttäjätilien hallinta. Voimme käyttää tietojasi tilin hallintaan ja toimintakunnossa pitämiseen.
  • Lähettää sinulle hallinnollisia tietoja. Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi lähettääksesi sinulle tuotteita, palveluita ja uusia ominaisuuksia koskevia tietoja ja / tai tietoja käyttöehtojemme ja käytäntöjemme muutoksista.
  • Suojaaksemme palveluitamme. Voimme käyttää tietojasi osana pyrkimyksiämme säilyttää tietomme Verkkosivu turvallinen (esimerkiksi petosten seurantaan ja ehkäisyyn).
  • Ehtojen ja käytäntöjen noudattaminen yritystarkoituksiin, lakisääteisten ja lakisääteisten vaatimusten noudattaminen tai sopimuksemme yhteydessä.
  • Vastata laillisiin pyyntöihin ja estää haittoja. Jos saamme oikeudenkäynnin tai muun laillisen pyynnön, joudumme ehkä tarkistamaan hallussaan olevat tiedot päättääkseen miten vastata.

  • Täytä ja hallitse tilauksiasi. Voimme käyttää tietojasi tilausten, maksujen, palautusten ja vaihdon suorittamiseen ja hallintaan Verkkosivu.

  • Hallinnoi palkintojen ja kilpailujen järjestämistä. Voimme käyttää tietojasi arvontaan ja kilpailuihin, kun päätät osallistua kilpailuihimme.

  • Toimittaa ja helpottaa palvelujen toimittamista käyttäjälle. Voimme käyttää tietojasi tarjotaksesi sinulle pyydetyn palvelun.

  • Vastata käyttäjän kyselyihin / tarjota käyttäjille tukea. Saatamme käyttää tietojasi vastatakseesi kyselyihisi ja ratkaistaksesi mahdolliset ongelmasi, jotka saattavat johtua Palveluidemme käytöstä.
  • Muihin yritystarkoituksiin. Voimme käyttää tietojasi muihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä arvioida ja parantaa Verkkosivu, tuotteet, markkinointi ja kokemuksesi. Saatamme käyttää ja tallentaa näitä tietoja koostetussa ja anonymisoidussa muodossa, jotta niitä ei liitetä yksittäisiin loppukäyttäjiin eivätkä ne sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja.

3. JOS TIETOJA JAKAUTETAAN MITÄKINEN?

Lyhyesti:  Jaamme tietoja vain suostumuksellasi, lakien noudattamiseksi, palveluiden tarjoamiseksi, oikeuksien suojelemiseksi tai yritysvelvoitteiden täyttämiseksi.

Voimme käsitellä tai jakaa hallussamme olevia tietojasi seuraavan oikeusperustan perusteella:
  • suostumus: Voimme käsitellä tietojasi, jos olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi tiettyyn tarkoitukseen.
  • Perustelut: Voimme käsitellä tietosi, kun se on kohtuudella välttämätöntä laillisten liiketoimintamme etujen saavuttamiseksi.
  • Sopimuksen toteuttaminen: Jos olemme tehneet sopimuksen kanssasi, voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi täyttääksemme sopimusehdot.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Voimme paljastaa tietosi, jos meillä on laki velvoittaa niin noudattamaan sovellettavaa lakia, hallituksen pyyntöjä, oikeudenkäyntiä, tuomioistuimen määräystä tai oikeusprosessia, kuten vastauksena tuomioistuimen määräykseen tai oikeudenkäynnin yhteydessä (myös vastauksena) viranomaisille kansallisen turvallisuuden tai lainvalvonnan vaatimusten täyttämiseksi).
  • Elintärkeät intressit: Voimme paljastaa tietosi, jos mielestämme on tarpeen tutkia, estää tai ryhtyä toimiin politiikkojemme mahdollisten rikkomusten, epäiltyjen petosten, henkilöiden turvallisuutta uhkaavien tilanteiden ja laittoman toiminnan takia tai todisteina riita-asioissa, joissa olemme mukana.
Tarkemmin sanottuna meidän on ehkä käsiteltävä tietosi tai jaettava henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:
  • Yritysten siirrot. Voimme jakaa tai siirtää tietosi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoiminnan kokonaan tai osan ostamisen yhteydessä tai neuvotteluissa toiselle yritykselle.
  • Toimittajat, konsultit ja muut kolmansien osapuolien palveluntarjoajat. Voimme jakaa tietojasi kolmansien osapuolten toimittajien, palveluntarjoajien, urakoitsijoiden tai edustajien kanssa, jotka suorittavat palveluita meille tai puolestamme ja tarvitsevat pääsyn kyseisiin tietoihin kyseisen työn suorittamiseksi. Esimerkkejä ovat: maksujen käsittely, tietojen analysointi, sähköpostin toimitus, isännöintipalvelut, asiakaspalvelu ja markkinointitoimet. Voimme sallia valittujen kolmansien osapuolten käyttää seurantatekniikkaa Verkkosivu, jonka avulla he voivat kerätä tietoja puolestamme siitä, miten olet tekemisissä kanssamme Verkkosivu ajan myötä. Näitä tietoja voidaan käyttää muun muassa tietojen analysointiin ja seuraamiseen, tietyn sisällön, sivujen tai ominaisuuksien suosion määrittämiseen ja verkkotoiminnan ymmärtämiseen paremmin. Ellei tässä ilmoituksessa ole kuvattu, emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda mitään tietojasi kolmansien osapuolten kanssa markkinointitarkoituksiin. Meillä on tietojenkäsittelijöidemme kanssa sopimuksia, jotka on suunniteltu auttamaan henkilötietojesi suojaamisessa. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi tehdä mitään henkilökohtaisilla tiedoillasi, ellemme ole heitä kehottaneet tekemään niitä. He eivät myöskään jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kenellekään organisaatiolle lukuun ottamatta meitä. He sitoutuvat myös suojaamaan puolestamme pitämiämme tietoja ja säilyttämään ne opastamamme ajan.

4. Kenen kanssa tietojasi jaetaan?     

Lyhyesti:  Jaamme tietoja vain seuraaville luokat kolmannet osapuolet.

Jaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraaville luokat kolmannet osapuolet. Jos olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella ja haluat peruuttaa suostumuksesi, ota meihin yhteyttä alla olevassa osiossa "MITEN VOIT ottaa meihin yhteyttä tästä ilmoituksesta?".
  • Mainosverkostot
  • Pilvipalvelut
  • Tietojen analysointipalvelut
  • Tietojen tallennuspalveluntarjoajat
  • Suorituskyvyn seurantatyökalut
  • Sosiaaliset verkostot
  • Verkkosivustojen isännöintipalveluntarjoajat
  • Viestintä- ja yhteistyötyökalut

5. KÄYTÄTÄMÄMME KOKEITA JA MUITA SEURANTATEKNOLOGIAA?

Lyhyesti:  Voimme käyttää evästeitä ja muita seurantatekniikoita tietojen keräämiseen ja tallentamiseen.

Voimme käyttää evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita (kuten verkkojäljitteitä ja pikseleitä) tietojen käyttämiseen tai tallentamiseen. Tarkat tiedot siitä, miten käytämme tällaisia ​​tekniikoita ja kuinka voit kieltäytyä tietyistä evästeistä, on esitetty evästeilmoituksessamme.

6. MITEN KÄSITTÄMME SOSIAALISIA LOGINISI?     

Lyhyesti:  Jos päätät rekisteröityä tai kirjautua palveluihimme sosiaalisen median tilillä, meillä saattaa olla pääsy tiettyihin tietoihin sinusta.

Meidän Verkkosivu tarjoaa sinulle mahdollisuuden rekisteröityä ja kirjautua sisään käyttämällä kolmannen osapuolen sosiaalisen median tilitietojasi (kuten Facebook- tai Twitter-kirjautumistunnuksesi). Kun päätät tehdä tämän, saamme tiettyjä profiilitietoja sinusta sosiaalisen median tarjoajalta. Saamamme profiilitiedot voivat vaihdella kyseessä olevan sosiaalisen median tarjoajan mukaan, mutta ne sisältävät usein nimesi, sähköpostiosoitteesi, ystäväluettelosi, profiilikuvasi sekä muita tietoja, jotka päätät julkistaa tällaisella sosiaalisen median alustalla.

Käytämme saamiamme tietoja vain tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojailmoituksessa tai jotka on muuten tehty selväksi sinulle Verkkosivu. Huomaa, että emme hallitse eikä ole vastuussa muusta kolmannen osapuolen sosiaalisen median tarjoajan henkilökohtaisten tietojen käytöstä. Suosittelemme, että tutustut heidän tietosuojailmoitukseensa ymmärtääkseen, miten he keräävät, käyttävät ja jakavat henkilökohtaisia ​​tietojasi ja kuinka voit määrittää yksityisyysasetuksesi heidän sivustoillaan ja sovelluksissaan.

7. siirretäänkö tietosi kansainvälisesti?     

Lyhyesti:  Voimme siirtää, tallentaa ja käsitellä tietojasi muissa maissa kuin omassa maassa.

Palvelimemme sijaitsevat Ishayoiden opettaman Yhdysvallat. Jos käytät meidän Verkkosivu ulkopuolelta Ishayoiden opettaman Yhdysvallat, ole tietoinen siitä, että tietojasi voidaan siirtää, tallentaa ja käsitellä meillä tiloissa ja kolmansilla osapuolilla, joiden kanssa voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi (katso ”JOS TIETOJA JAKAUTETAAN MITÄKINEN?”Yllä”, in Ishayoiden opettaman Yhdysvallat, ja muissa maissa.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistynyt kuningaskunta), näissä maissa ei välttämättä ole tietosuojalakeja tai muita vastaavia lakeja yhtä kattavia kuin maassasi. Ryhdymme kuitenkin kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavan lain mukaisesti.

Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet:

Olemme toteuttaneet toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, muun muassa käyttämällä Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita henkilötietojen siirtoon konserniyhtiöidemme välillä sekä meidän ja kolmansien osapuolien palveluntarjoajien välillä. Nämä lausekkeet edellyttävät, että kaikki vastaanottajat suojaavat kaikki ETA:sta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta peräisin olevat henkilötiedot, joita he käsittelevät, eurooppalaisten tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti. Vakiosopimusehtomme voidaan toimittaa pyynnöstä. Olemme ottaneet käyttöön vastaavat asianmukaiset suojatoimenpiteet kolmansien osapuolien palveluntarjoajien ja kumppaneiden kanssa, ja lisätietoja voimme antaa pyynnöstä.
 
8. MITÄ KUNNOSSAMME KOLMANSIEN OSAPUOLTEN WEB-SIVUSTOSSA ON?

Lyhyesti:  Emme ole vastuussa niiden tietojen turvallisuudesta, joita jaat kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka mainostavat mutta eivät ole sidoksissa verkkosivustoomme.

- Verkkosivu saattaa sisältää kolmansien osapuolten mainoksia, jotka eivät ole sidoksissa meihin ja jotka saattavat linkittää muihin verkkosivustoihin, verkkopalveluihin tai mobiilisovelluksiin. Emme voi taata kolmansille osapuolille toimittamiesi tietojen turvallisuutta ja yksityisyyttä. Kolmansien osapuolten keräämät tiedot eivät kuulu tämän tietosuojailmoituksen piiriin. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sisällöstä tai yksityisyyden ja turvallisuuden käytännöistä ja käytännöistä, mukaan lukien muut verkkosivustot, palvelut tai sovellukset, jotka voivat olla linkitettyjä Verkkosivu. Sinun tulisi tarkistaa tällaisten kolmansien osapuolten käytännöt ja ottaa suoraan yhteyttä heihin vastaamaan kysymyksiisi.

9. MITEN PITYMME PITÄTÄT TIETOJA?

Lyhyesti:  Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, ellei laki toisin määrää.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainittuihin tarkoituksiin, ellei laki (kuten vero-, kirjanpito- tai muita lakivaatimuksia) edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa. Mikään tämän ilmoituksen tarkoitus ei vaadi meitä säilyttämään henkilökohtaisia ​​tietojasi pidempään kuin 2 vuotta.

Kun meillä ei ole jatkuvaa laillista liiketoiminnan tarvetta käsitellä henkilötietojasi, joko poistamme tai anonymisoimme tällaiset tiedot tai, jos se ei ole mahdollista (esimerkiksi siksi, että henkilökohtaiset tietosi on tallennettu varmuuskopioarkistoihin), me turvallisesti tallentaa henkilökohtaiset tietosi ja eristää ne muusta käsittelystä, kunnes poistaminen on mahdollista.

10. MITEN SÄILYTÄMME TIEDOTTURVALLA?

Lyhyesti:  Pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi järjestäytyneiden ja teknisten turvatoimenpiteiden avulla.

Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet, jotka on suunniteltu suojaamaan kaikkien käsittelemiemme henkilötietojen turvallisuus. Huolimatta suojatoimenpiteistämme ja pyrkimyksistämme suojata tietojasi, minkäänlaista sähköistä siirtoa Internetin tai tietotallennustekniikan kautta ei voida taata 100-prosenttisesti turvalliseksi, joten emme voi luvata tai taata, että hakkereita, verkkorikollisia tai muita luvattomia kolmansia osapuolia ei pystyy voittamaan tietoturvan ja keräämään, käyttämään, varastamaan tai muokkaamaan tietojasi väärin. Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme henkilötietojasi, siirrämme henkilökohtaisia ​​tietojasi meille ja meiltä Verkkosivu on omalla vastuullasi. Käytä vain Verkkosivu turvallisessa ympäristössä.

11. Keräämmekö tietoja alaikäisiltä?

Lyhyesti:  Emme kerää tietoisesti tietoja tai markkinoi tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta.

Emme pyydä tietoisesti tietoja alle 18-vuotiailta lapsilta tai markkinoi niitä. Käyttämällä Verkkosivu, vakuutat olevasi vähintään 18-vuotias tai että olet tällaisen alaikäisen vanhempi tai huoltaja ja suostut tällaisen alaikäisen huollettavan käyttöön Verkkosivu. Jos saamme tietää, että alle 18-vuotiailta käyttäjiltä on kerätty henkilökohtaisia ​​tietoja, poistamme tilin käytöstä ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistamaan tällaiset tiedot viipymättä tietueistamme. Jos saat tietää, mitä tietoja olemme mahdollisesti keränneet alle 18-vuotiailta lapsilta, ota meihin yhteyttä osoitteessa yhteyttä @linuxcapable.com.

12. MITÄ YKSITYISYYSOIKEUDET ovat?

Lyhyesti:  Joillakin alueilla, kuten Euroopan talousalueella (ETA) ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (Yhdistyneessä kuningaskunnassa), sinulla on oikeudet, jotka antavat sinulle paremman pääsyn henkilötietoihisi ja hallita sitä. Voit tarkistaa, muuttaa tai lopettaa tilisi milloin tahansa.

Joillakin alueilla (kuten ETA: lla ja Isossa-Britanniassa) sinulla on tiettyjä oikeuksia sovellettavien tietosuojalakien nojalla. Näihin voi sisältyä oikeus (i) pyytää pääsyä ja saada kopio henkilökohtaisista tiedoistasi, (ii) pyytää oikaisua tai poistamista; (iii) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; ja (iv) tarvittaessa tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi olla myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Käytä tällaista pyyntöä käyttämällä yhteystiedot alla. Harkitsemme ja toimimme pyynnöstä sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Jos luotamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaa kuitenkin, että tämä ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen sen peruuttamista, eikä se vaikuta henkilötietojesi käsittelyyn muulla laillisella käsittelyllä kuin suostumuksella.
 
Jos asut ETA: ssa tai Isossa-Britanniassa ja uskot, että käsittelemme henkilötietojasi laittomasti, sinulla on myös oikeus valittaa paikalliselle tietosuojavaltuutetulle. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jos asut Sveitsissä, tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat täällä: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Evästeet ja vastaavat tekniikat: Useimmat verkkoselaimet on asetettu hyväksymään evästeet oletusarvoisesti. Halutessasi voit yleensä asettaa selaimesi poistamaan evästeet ja hylkäämään evästeet. Jos päätät poistaa evästeet tai hylätä evästeet, se voi vaikuttaa tiettyihin ominaisuuksiimme tai palveluihimme Verkkosivu. Kieltäytyminen mainostajien kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta sivustollamme Verkkosivu vierailla http://www.aboutads.info/choices/.

13. ÄLÄ seurata -toimintojen hallintalaitteet

Useimmissa verkkoselaimissa ja joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä ja mobiilisovelluksissa on Do-Not-Track (DNT) -ominaisuus tai -asetus, jonka voit aktivoida ilmoittaaksesi yksityisyydestäsi, ettei sinulla ole online-selaustoimintasi tietoja seurattavaksi ja kerättäväksi. Tässä vaiheessa ei ole viimeistelty yhtenäistä tekniikan standardia DNT-signaalien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi. Sellaisena emme tällä hetkellä reagoi DNT-selainsignaaleihin tai mihinkään muuhun mekanismiin, joka ilmoittaa automaattisesti valinnastasi olla seuraamatta verkossa. Jos hyväksytään online-seurannan standardi, jota meidän on noudatettava tulevaisuudessa, ilmoitamme sinulle tästä käytännöstä tämän tietosuojailmoituksen tarkistetussa versiossa. 

14. OVATKO CALIFORNIA-ASEMALLA TIETTYJÄ TIETOSUOJA?

Lyhyesti:  Kyllä, jos asut Kaliforniassa, sinulle annetaan erityiset oikeudet käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Kalifornian siviililain 1798.83 jakso, joka tunnetaan myös nimellä “Shine The Light” -laki, sallii Kalifornian asukkaiden käyttäjien pyytää ja saada meiltä kerran vuodessa ilmaiseksi tietoja henkilökohtaisten tietojen luokista (jos sellaisia ​​on) paljastettu kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin sekä kaikkien niiden kolmansien osapuolten nimet ja osoitteet, joiden kanssa jaoimme henkilökohtaisia ​​tietoja välittömästi edeltävän kalenterivuoden aikana. Jos asut Kalifornian alueella ja haluat tehdä tällaisen pyynnön, lähetä pyyntösi meille kirjallisesti käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Jos olet alle 18-vuotias, asu Kaliforniassa ja sinulla on rekisteröity tili Nettisivu, sinulla on oikeus pyytää poistamaan ei-toivotut tiedot, jotka lähetät julkisesti Verkkosivu. Jos haluat pyytää tällaisten tietojen poistamista, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Liitä mukaan tiliisi liittyvä sähköpostiosoite ja lausunto siitä, että asut Kaliforniassa. Varmistamme, että tietoja ei näytetä julkisesti Verkkosivu, mutta muista, että tietoja ei välttämättä poisteta kokonaan tai kattavasti kaikista järjestelmistämme (esim. varmuuskopiot jne.).

CCPA-tietosuojailmoitus

California Code of Regulations määrittelee "asukas" seuraavasti:

(1) jokainen henkilö, joka on Kalifornian osavaltiossa muuta kuin väliaikaista tai väliaikaista tarkoitusta varten, ja
(2) jokainen henkilö, jonka kotipaikka on Kalifornian osavaltiossa ja joka on Kalifornian osavaltion ulkopuolella väliaikaista tai väliaikaista tarkoitusta varten

Kaikki muut henkilöt määritellään "ei-asukkaiksi".

Jos tämä "asukkaan" määritelmä koskee sinua, meidän on noudatettava tiettyjä henkilötietojasi koskevia oikeuksia ja velvollisuuksia.

Mitä henkilötietoluokkia keräämme?

Olemme keränneet seuraavia henkilötietoryhmiä viimeisten 12 (XNUMX) kuukauden aikana:

KategoriaEsimerkitkoottu
A. Tunnisteet
Yhteystiedot, kuten oikea nimi, alias, postiosoite, puhelin- tai matkapuhelinnumero, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite ja tilin nimi

KYLLÄ

B. Kalifornian asiakastietolakissa luetellut henkilötietoluokat
Nimi, yhteystiedot, koulutus, työllisyys, työllisyyshistoria ja taloudelliset tiedot

KYLLÄ

C. Suojatut luokitusominaisuudet Kalifornian tai liittovaltion lain mukaan
Sukupuoli ja syntymäaika

KYLLÄ

D. Kaupalliset tiedot
Tapahtumatiedot, ostohistoria, taloudelliset tiedot ja maksutiedot

KYLLÄ

E. Biometriset tiedot
Sormenjäljet ​​ja äänijäljet

KYLLÄ

F. Internet tai muu vastaava verkkotoiminta
Selataan historiaa, hakuhistoriaa, verkkokäyttäytymistä, kiinnostustietoja sekä vuorovaikutusta verkkosivustojemme, sovellusten, järjestelmien ja mainosten kanssa

KYLLÄ

G. Maantieteelliset sijaintitiedot
Laitteen sijainti

KYLLÄ

H. Ääni-, elektroniset, visuaaliset, lämpö-, haju- tai vastaavat tiedot
Yritystoimintamme yhteydessä luodut kuvat ja ääni-, video- tai puhelutallenteet

KYLLÄ

I. Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot
Yrityksen yhteystiedot, jotta voimme tarjota palveluitamme yritystasolla, työnimikkeellä, työhistorialla ja ammatillisella pätevyydellä, jos haet työpaikkaa kanssamme

KYLLÄ

J. Koulutustiedot
Opiskelijarekisterit ja hakemistotiedot

KYLLÄ

K. päätelmät muista henkilökohtaisista tiedoista
Johtopäätökset mistä tahansa yllä luetelluista kerätyistä henkilökohtaisista tiedoista profiilin tai yhteenvedon luomiseksi esimerkiksi yksilön mieltymyksistä ja ominaisuuksista

EI


Voimme myös kerätä muita henkilötietoja näiden luokkien ulkopuolella, jos olet tekemisissä kanssamme henkilökohtaisesti, verkossa tai puhelimitse tai postitse seuraavissa tilanteissa:
  • Avun vastaanottaminen asiakastukikanavien kautta;
  • Osallistuminen asiakaskyselyihin tai -kilpailuihin; ja
  • Palvelumme toimittamisen helpottaminen ja vastaaminen kyselyihisi.
Kuinka käytämme ja jaamme henkilötietojasi?

LinuxCapable kerää ja jakaa henkilötietojasi:
  • Kohdistusevästeet / markkinointievästeet
  • Sosiaalisen median evästeet
  • Majakat / pikselit / tunnisteet
Lisätietoja tietojenkeruu- ja jakamiskäytännöistämme on tässä tietosuojailmoituksessa.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yhteyttä @linuxcapable.com, tai viittaamalla tämän asiakirjan alaosassa oleviin yhteystietoihin.

Jos käytät valtuutettua edustajaa kieltäytymisoikeutesi käyttämiseen, voimme hylätä pyynnön, jos valtuutettu edustaja ei esitä todisteita siitä, että heillä on pätevä lupa toimia puolestasi.

Jaetaanko tietojasi muiden kanssa?

Voimme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajillemme meidän ja kunkin palveluntarjoajan välisen kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Jokainen palveluntarjoaja on voittoa tavoitteleva yksikkö, joka käsittelee tietoja puolestamme.

Saatamme käyttää henkilötietojasi omiin liiketoimintatarkoituksiinmme, kuten sisäiseen tutkimukseen teknologian kehittämiseksi ja esittelyksi. Tätä ei pidetä henkilötietojesi "myymisenä".

LinuxCapable on luovuttanut seuraavia henkilötietoryhmiä kolmansille osapuolille liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin edeltävien 12 (XNUMX) kuukauden aikana:

  • Luokka B. Henkilökohtaiset tiedot, sellaisina kuin ne on määritelty Kalifornian asiakastietolakissa, kuten nimesi, yhteystietosi, koulutus, työllisyys, työllisyyshistoria ja taloudelliset tiedot.

Kolmansien osapuolten luokat, joille olemme luovuttaneet henkilötietoja liiketoimintaa tai kaupallista tarkoitusta varten, löytyvät kohdasta "Kenen kanssa tietosi jaetaan?".

LinuxCapable ei ole myynyt mitään henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin edellisten 12 (XNUMX) kuukauden aikana. LinuxCapable ei myy tulevaisuudessa verkkosivuston kävijöille, käyttäjille ja muille kuluttajille kuuluvia henkilökohtaisia ​​tietoja.

Oikeutesi henkilötietoihisi

Oikeus pyytää tietojen poistamista – Poistopyyntö

Voit pyytää henkilötietojesi poistamista. Jos pyydät meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi, kunnioitamme pyyntöäsi ja poistamme henkilökohtaiset tietosi, jollei tietyistä laissa säädetyistä poikkeuksista muuta johdu, kuten (mutta ei rajoittuen) toisen kuluttajan harjoittama oikeutensa sananvapauteen. , vaatimustenmukaisuusvaatimuksemme, jotka johtuvat laillisesta velvoitteesta tai käsittelystä, jota voidaan tarvita suojaamaan laitonta toimintaa vastaan.

Oikeus saada tietoa – Pyydä tietää

Olosuhteista riippuen sinulla on oikeus tietää:
  • keräämme ja käytämmekö henkilökohtaisia ​​tietojasi;
  • keräämiemme henkilötietojen luokat;
  • tarkoituksiin, joihin kerättyjä henkilötietoja käytetään;
  • myymmekö henkilötietojasi kolmansille osapuolille;
  • henkilökohtaisten tietojen luokat, jotka myimme tai luovutimme liiketoiminnallisiin tarkoituksiin;
  • kolmansien osapuolten ryhmät, joille henkilötiedot myytiin tai luovutettiin liiketoimintaa varten; ja
  • liiketoiminnallinen tai kaupallinen tarkoitus henkilökohtaisten tietojen keräämiseksi tai myymiseksi.
Sovellettavan lain mukaan emme ole velvollisia toimittamaan tai poistamaan kuluttajatietoja, jotka tunnistetaan vastauksena kuluttajan pyyntöön, tai tunnistamaan yksilölliset tiedot uudelleen kuluttajapyynnön vahvistamiseksi.

Oikeus syrjimättömyyteen käyttäessään kuluttajan yksityisyyden suojaa

Emme syrji sinua, jos käytät yksityisyyden suojaasi.

Vahvistusprosessi

Saatuamme pyyntösi meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi sen selvittämiseksi, oletko sama henkilö, josta meillä on tietoja järjestelmässämme. Nämä vahvistuspyrkimykset vaativat meitä pyytämään sinua toimittamaan tietoja, jotta voimme sovittaa ne aiemmin antamiesi tietojen kanssa. Esimerkiksi lähettämäsi pyynnön tyypistä riippuen voimme pyytää sinua toimittamaan tiettyjä tietoja, jotta voimme sovittaa antamasi tiedot jo tallennettuihin tietoihin, tai voimme ottaa sinuun yhteyttä viestintätavan (esim. Puhelin tai sähköpostiosoite), jonka olet aiemmin toimittanut meille. Voimme käyttää myös muita tarkastusmenetelmiä olosuhteiden mukaan.

Käytämme pyynnössäsi annettuja henkilökohtaisia ​​tietoja vain henkilöllisyytesi tai valtuutuksesi vahvistamiseen pyynnön tekemisessä. Vältämme mahdollisuuksien mukaan lisätietojen pyytämistä sinulta vahvistusta varten. Jos emme kuitenkaan pysty varmistamaan henkilöllisyytesi jo ylläpitämistämme tiedoista, voimme pyytää sinua toimittamaan lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi sekä turvallisuus- tai petostentorjuntatarkoituksiin. Poistamme tällaiset lisätiedot heti, kun olemme vahvistaneet sinut.

Muut yksityisyyden suojaoikeudet
  • voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, jos ne ovat virheellisiä tai merkityksettömiä, tai pyytää tietojen käsittelyn rajoittamista.
  • voit nimetä valtuutetun edustajan tekemään pyynnön CCPA: n puolesta puolestasi. Voimme hylätä valtuutetun edustajan pyynnön, joka ei esitä todisteita siitä, että hänellä on pätevä lupa toimia puolestasi CCPA: n mukaisesti.
  • voit pyytää kieltäytymään myymästä henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. Saatuamme opt-out-pyynnön toimimme pyynnön suhteen niin pian kuin mahdollista, mutta viimeistään 15 päivän kuluessa pyynnön lähettämisestä.
Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yhteyttä @linuxcapable.com, tai viittaamalla tämän asiakirjan alaosassa oleviin yhteystietoihin. Jos sinulla on valitus siitä, miten käsittelemme tietojasi, haluaisimme kuulla sinusta.  

15. PÄIVITÄKÖ TÄMÄN ILMOITUKSEN?     

Lyhyesti:  Kyllä, päivitämme tämän ilmoituksen tarvittaessa pysyäkseen asiaankuuluvien lakien mukaisina.

Voimme päivittää tätä tietosuojailmoitusta ajoittain. Päivitetty versio ilmoitetaan päivitetyllä ”Päivitetty” -päivämäärällä, ja päivitetty versio tulee voimaan heti, kun se on käytettävissä. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, voimme ilmoittaa sinulle joko julkaisemalla näkyvästi ilmoituksen tällaisista muutoksista tai lähettämällä sinulle ilmoituksen suoraan. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojailmoituksen usein saadaksesi tietää, miten suojaamme tietojasi.

16. MITEN VOIT ottaa meihin yhteyttä tästä ilmoituksesta?     

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tästä ilmoituksesta, voit lähetä sähköpostia osoitteeseen yhteyttä @linuxcapable.com tai postitse osoitteeseen

LinuxCapable
__________
Perth, Western Australia 6112
Australia

17. MITEN VOIT TARKISTAA, PÄIVITTÄÄ TAI POISTAA TIETOJA, JOITA KERÄÄMME Sinulta?     

Maasi sovellettavien lakien perusteella sinulla voi olla oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihin, joita keräämme sinulta, muuttaa näitä tietoja tai poistaa ne joissakin olosuhteissa. Voit pyytää tarkistamaan, päivittämään tai poistamaan henkilötietosi lähetä pyyntölomake napsauttamalla tätä.